PDA

View Full Version : New Chat Room...


HootieMcBoob
10-01-2001, 07:55 PM
I finally checked out the chat room at WSI...it is 1000000 times better than the old one...anyone want to join it during the game, I'll be there a while.

KempersRS
10-01-2001, 08:09 PM
Yes, props to West on the new chat, very nice tool. Everyone check it out sometime!

FarWestChicago
10-02-2001, 12:51 AM
A couple of tips for the new chat room. It is full screen at 800x600 if you are still using that resolution. It also looks very good at 1024x768. But, you can click on Detach and then maximize it to full screen. I have to do that on my home machine with it's 1400x1050 resolution.

If you click on Show Advanced, you can change the font size and turn on sound. You will hear music if anybody enters the room.

Also, in you user CP make sure you have Browse Board With Cookies and Remember Username and Password set to Yes or you may have problems getting in.

CLR01
10-02-2001, 01:01 AM
Originally posted by FarWestChicago
A couple of tips for the new chat room. It is full screen at 800x600 if you are still using that resolution. It also looks very good at 1024x768. But, you can click on Detach and then maximize it to full screen. I have to do that on my home machine with it's 1400x1050 resolution.

If you click on Show Advanced, you can change the font size and turn on sound. You will hear music if anybody enters the room.

Also, in you user CP make sure you have Browse Board With Cookies and Remember Username and Password set to Yes or you may have problems getting in.


Hey whats wrong with the 600x800? HUH? Are we some kind of freak if we still use it.

FarWestChicago
10-02-2001, 01:05 AM
Originally posted by CLR01



Hey whats wrong with the 600x800? HUH? Are we some kind of freak if we still use it. Well, it's sort of '90's and everything looks like a cartoon because it's so big. Other than that, it's fine. :)

CLR01
10-02-2001, 01:09 AM
Originally posted by FarWestChicago
Well, it's sort of '90's and everything looks like a cartoon because it's so big. Other than that, it's fine. :)


I would change it, but then i would have to rearrange my icons and redo the monitor settings, Thats just a waste of 5 minutes. I guess ill just live in the past for a little while longer.